P30 Pro üvegfólia

Huawei P30 Pro kijelzővédő üvegfóliák széles választéka.
Nézet:
Sorrend:
Elérhető
H8809640251733

Spigen Glas.tR Slim Curved 9H keménységű edzett üvegfólia. 0,3 mm vastag, ezáltal gyakorlatilag észrevehetetlen. Felületi keménysége (ellenállási szintje) 9H, ezért kiválóan ellenáll a karcolásoknak, még akkor is, ha éles tárgyakkal (kés, kulcsok) érintkeznek.

Speciális oleofób nanoréteggel borítja, amely megvédi a képernyőt az ujjlenyomatokkal és egyéb szennyeződésekkel szemben.

A Spigen Glas.tR Slim Curved tökéletesen védi a telefon képernyőjét a sérülésektől. A felhelyezés rendkívül egyszerű.

Csak az üveg szélén ragad.

P5901737991812

Blue Star 5D Full Cover kiváló minőségű edzett üveg, teljes ragasztófelülettel. Ultravékony és észrevehetetlen. 100% -os átlátszóságot biztosít a képernyőn. A magas 9H keménység biztosítja a megfelelő védelmet. Tökéletesen illeszkedik a telefon kijelzőjére, ennek köszönhetően a képernyőt hatékonyan védi a karcolásoktól és sérülésektől. Az üveg az egész felületre ragad, így tökéletesen tapad a képernyőhöz anélkül, hogy levegőbuborékokat hagyna. Az olefób bevonatnak köszönhetően ujjlenyomatmentes. Az üveg kivágásai 100%-ban illeszkedik a kijelzőhöz.

P5901737997548

Full Cover Nano Glass rugalmas 9H keménységű edzett üveg + Pet fólia kombinációja. Hajlított (íves) 5D üvegfólia, mely tökéletesen illeszkedik a telefon kijelzőjére.
A 0.15 mm vastag edzett üveg és PET fólia kombinációja szinte teljesen láthatatlan. Az üvegfólia teljes felületen buborékmentesen ragad.
Az olefób bevonatnak köszönhetően ujjlenyomatmentes.
Az üvegfólia szélei hajlítottak.

P5901737994806

5D Full Glue kiváló minőségű edzett üveg, teljes ragasztófelülettel. Ultravékony és észrevehetetlen. 100% -os átlátszóságot biztosít a képernyőn. A magas 9H keménység biztosítja a megfelelő védelmet. Tökéletesen illeszkedik a telefon kijelzőjére, ennek köszönhetően a képernyőt hatékonyan védi a karcolásoktól és sérülésektől. Az üveg az egész felületre ragad, így tökéletesen tapad a képernyőhöz anélkül, hogy levegőbuborékokat hagyna. Az olefób bevonatnak köszönhetően ujjlenyomatmentes. Az üveg kivágásai 100%-ban illeszkedik a kijelzőhöz.

P5901737997982
Blue Star 3D UV kiváló minőségű edzett üveg UV-ragasztóval. Az üveg tökéletesen ragad a képernyő teljes felületére. A ragasztó 100% -os átlátszóságot biztosít a képernyőn, és nem befolyásolja az érintés tulajdonságait. A készlet minden montázselemet tartalmaz, beleértve az UV lámpát is. A standard expozíciós idő körülbelül 60 másodperc. Legyen különösen óvatos ragasztó alkalmazása esetén, hogy elkerülje a mikrofon és a hangszórók elárasztását.