P9 Lite (2017) üvegfólia

Huawei P9 Lite (2017) kijelzővédő üvegfóliák széles választéka.
Nézet:
Sorrend:
Elérhető
P5901737403094

Tempered Glass 9H keménységű edzett üvegfólia hatékony védelmet biztosít. Kiváló képtisztaság. Az olofób bevonatnak köszönhetően ujjlenyomatmentes. Az üveg vastagsága kisebb, mint 0,33 mm. A teljes ragasztófelületnek köszönhetően kiválóan ragad és a fólia alatt nem keletkezik szennyeződés vagy por. Könnyen felhelyezhető. Az üvegfólia tökéletesen illeszkedik a képernyőhöz, így nincsenek légbuborékok. Az üvegfólia eltávolítását követően sem hagy nyomokat. Az edzett üvegből készült üvegfólia sokkal karcállóbb, mint a műanyag fólia.

Jellemzők:

P5901737405739

Blue Star 9H keménységű üvegfóla tökéletes védelmet nyújt karcolások és sérülések ellen. A rendkívül alacsony 0,3 mm vastagságnak köszönhetően teljesen észrevehetetlen és láthatatlan. Az olofób bevonatnak köszönhetően ellenáll az ujjlenyomatoknak és a szennyeződéseknek.

Az csomag tartalmazza a felhelyezéshez szükséges elemeket a speciális felhelyezést segítő matricákkal együtt. A felhelyezés után, az üvegfólia jól tapad a képernyőre, és nem hagy légbuborékokat.

P5901737883179

Flexible Nano Glass 9H keménységű rugalmas edzett üvegfólia. Jól tapad a képernyőre és tökéletesen védi a karcolásoktól. A 0,15 mm vastagságú edzett üveg és a PET-fólia egyedülálló kombinációjának köszönhetően az üvegfólia gyakorlatilag észrevétlen és láthatatlan. A teljes ragasztófelületnek köszönhetően a kiválóan tapad a kijelzőre és az üvegfólia alatt nem keletkezik szennyeződés vagy por. Az átlátszó bevonat biztosítja a képernyő kényelmes használatát, és az oleofób bevonat megakadályozza az ujjlenyomatokat. A csomag magába foglalja a felhelyezéshez szükséges elemeket.

P5901737880505

A 3D Roar Glass kiváló minőségű prémium edzett üveg. Tökéletesen illeszkedik a képernyőhöz. 100%-os képtisztaságot és érintési tulajdonságokat biztosít.

A magas 9H-s keménység maximális védelmet nyújt a karcolások és sérülések ellen.

Az oleofób bevonat ellenáll a zsírnak, szennyeződéseknek és az ujjlenyomatoknak. Az üvegfólia erős és tartós.

A 0,3 mm-es vastagságnak köszönhetően szinte észrevehetetlen. Az üvegfólia nem hagy nyomot az eltávolítás után.