Galaxy M20 üvegfólia

Samsung Galaxy M20 kijelzővédő üvegfóliák széles választéka.
Nézet:
Sorrend:
-8%
Elérhető
G86176

Nillkin H+PRO prémium minőségű kijelzővédő üvegfólia.

A 9H keménységnek köszönhetően kiválóan védi a telefon kijelzőjét a karcolásoktól és a sérülésektől.A Japán AGC üveg és a Harves nanotechnológia ötvözete teszi prémium minőségűvé a H+PRO üvegfóliát.A 0,2mm vastagság által szinte teljesen észrevehetetlen. Az oleofob bevonat biztosítja ujjlenyomatmentességet.

3 690 Ft
3 990 Ft
Kezdete: 2020.07.01 A készlet erejéig!
Elérhető
P5901737994899

5D Full Glue kiváló minőségű edzett üveg, teljes ragasztófelülettel. Ultravékony és észrevehetetlen. 100% -os átlátszóságot biztosít a képernyőn. A magas 9H keménység biztosítja a megfelelő védelmet. Tökéletesen illeszkedik a telefon kijelzőjére, ennek köszönhetően a képernyőt hatékonyan védi a karcolásoktól és sérülésektől. Az üveg az egész felületre ragad, így tökéletesen tapad a képernyőhöz anélkül, hogy levegőbuborékokat hagyna. Az olefób bevonatnak köszönhetően ujjlenyomatmentes. Az üveg kivágásai 100%-ban illeszkedik a kijelzőhöz.

Elérhető
P5901737991317

Tempered Glass 9H keménységű edzett üvegfólia hatékony védelmet biztosít. Kiváló képtisztaság. Az olofób bevonatnak köszönhetően ujjlenyomatmentes. Az üveg vastagsága kisebb, mint 0,33 mm. A teljes ragasztófelületnek köszönhetően kiválóan ragad és a fólia alatt nem keletkezik szennyeződés vagy por. Könnyen felhelyezhető. Az üvegfólia tökéletesen illeszkedik a képernyőhöz, így nincsenek légbuborékok. Az üvegfólia eltávolítását követően sem hagy nyomokat. Az edzett üvegből készült üvegfólia sokkal karcállóbb, mint a műanyag fólia.

Jellemzők:

Elérhető
P5901737995353
A Gorilla Glass 3D típus egy kiváló minőségű, rugalmas, edzett üveg, gyorsan száradó ragasztóval a teljes ragasztófelületen. A rendkívül alacsony 0,2 mm-es vastagságnak köszönhetően az üveg gyakorlatilag észrevétlen és kellemes tapintású, 100% -os érintési értéket garantál. A mikrokristályos üveg új generációjának köszönhetően az üveg rendkívül ellenáll a karcolásoknak és sérüléseknek. A japán Toyo AB ragasztó tökéletesen illeszkedik az üveghez, anélkül, hogy levegőbuborékokat hagyna. Az olof...