Galaxy Note 9 üvegfólia

Samsung Galaxy Note 9 kijelzővédő üvegfóliák széles választéka.
Nézet:
Sorrend:
-13%
Elérhető
P5901737925640

Tempered Glass 9H keménységű edzett üvegfólia hatékony védelmet biztosít. Kiváló képtisztaság. Az olofób bevonatnak köszönhetően ujjlenyomatmentes. Az üveg vastagsága kisebb, mint 0,33 mm. A teljes ragasztófelületnek köszönhetően kiválóan ragad és a fólia alatt nem keletkezik szennyeződés vagy por. Könnyen felhelyezhető. Az üvegfólia tökéletesen illeszkedik a képernyőhöz, így nincsenek légbuborékok. Az üvegfólia eltávolítását követően sem hagy nyomokat. Az edzett üvegből készült üvegfólia sokkal karcállóbb, mint a műanyag fólia.

Jellemzők:

2 090 Ft
2 390 Ft
Kezdete: 2020.07.06 A készlet erejéig!
-4%
Elérhető
G79209

Nillkin Amazing 3D CP+ Max teljes lefedettséget biztosító prémium kijelzővédő üvegfólia.

Robbanásgátló 9H keménységű edzett üveg nagy pontosságú német CNC numerikus vezérlőgéppel, finommarásos technológiával készítve. Az ívelt felület teljes mértékben kötődik a telefon képernyőjéhez. Ujjlenyomatmentes oleofób bevonattal, amely ellenáll a zsíros és egyéb szennyeződésnek is. 9H felületi keménység , karcálló. A fényáteresztő képesség akár 99,9%, tökéletesen megőrzi a képernyő tisztaságát. A kijelzővédő Japánból importált AGC edzett üveg. Repedésbiztos él, tükröződésmentes, érzékeny érintés, HD minőség jellemzi a Nillkin Amazing 3D CP+ Max üvegfóliát.

6 490 Ft
6 790 Ft
Kezdete: 2020.07.06 A készlet erejéig!
Elérhető
P5901737911940

Blue Star 5D Full Cover kiváló minőségű edzett üveg, teljes ragasztófelülettel. Ultravékony és észrevehetetlen. 100% -os átlátszóságot biztosít a képernyőn. A magas 9H keménység biztosítja a megfelelő védelmet. Tökéletesen illeszkedik a telefon kijelzőjére, ennek köszönhetően a képernyőt hatékonyan védi a karcolásoktól és sérülésektől. Az üveg az egész felületre ragad, így tökéletesen tapad a képernyőhöz anélkül, hogy levegőbuborékokat hagyna. Az olefób bevonatnak köszönhetően ujjlenyomatmentes. Az üveg kivágásai 100%-ban illeszkedik a kijelzőhöz.

Elérhető
P5901737925374

Full Cover Nano Glass rugalmas 9H keménységű edzett üveg + Pet fólia kombinációja. Hajlított (íves) 5D üvegfólia, mely tökéletesen illeszkedik a telefon kijelzőjére.
A 0.15 mm vastag edzett üveg és PET fólia kombinációja szinte teljesen láthatatlan. Az üvegfólia teljes felületen buborékmentesen ragad.
Az olefób bevonatnak köszönhetően ujjlenyomatmentes.
Az üvegfólia szélei hajlítottak.

Elérhető
P5901737922762

5D Mr. A Monkey Glass (Hot Bending) prémium minőségű üvegfólia.

A "Hot Bending" eljárásnak köszönhetően az üvegfólia még jobban ellenáll a karcolásoknak és sérüléseknek. A ragasztó csak az üvegfólia szélén van, nem az egész felületen.

A Hot Bending egy üvegkészítési eljárás, amely során az üvegfólia kétszer van megmunkálva. Az így kapott anyag fokozottan ellenálláó.

A rendkívül alacsony 0,33 mm vastagságnak köszönhetően szinte teljesen észrevehetetlen.Az oleofób bevonatnak köszönhetően ellenáll az ujjlenyomatokkal és szennyeződésekkel szemben.

Elérhető
P5901737911957

A Blue Star 3D üvegfólia tökéletes védelmet nyújt a mobiltelefon képernyőjén a felső éltől az aljáig, beleértve a kijelző kerekítését is. Kiválóan illeszkedik a kijelzőre, így véd a szennyeződéstől és a portól.

A rendkívül alacsony 0,3 mm vastagságnak köszönhetően teljesen észrevehetetlen és láthatatlan.

Az üvegfólia védi a képernyőt repedések, karcolások és sérülések ellen. Az olofób bevonat a képernyő tisztaságát és az ujjlenyomatokkal szembeni ellenállást biztosítja. A teljes ragasztófelületnek köszönhetően a kiváló tapadás azt jelenti, hogy a fólia alatt nem marad szennyeződés vagy por.

Az készlet tartalmaz egy speciális keretet az üvegfólia megfelelő elhelyezésének megkönnyítésére. A felhelyezés után az üvegfólia tökéletesen tapad a képernyőre.

Elérhető
P5901737948717
Blue Star 3D UV kiváló minőségű edzett üveg UV-ragasztóval. Az üveg tökéletesen ragad a képernyő teljes felületére. A ragasztó 100% -os átlátszóságot biztosít a képernyőn, és nem befolyásolja az érintés tulajdonságait. A készlet minden montázselemet tartalmaz, beleértve az UV lámpát is. A standard expozíciós idő körülbelül 60 másodperc. Legyen különösen óvatos ragasztó alkalmazása esetén, hogy elkerülje a mikrofon és a hangszórók elárasztását.
Elérhető
P5901737926074

A Roar 5D Full Glue kiváló minőségű prémium 9H keménységű kijelzővédő üvegfólia.

Teljes felületre ragad és tökéletesen illeszkedik a képernyőhöz. 100%-os képtisztaságot és érintési tulajdonságokat biztosít. A magas 9H-s keménység maximális védelmet nyújt a karcolások és sérülések ellen. Az oleofób bevonat ellenáll a zsírnak, szennyeződéseknek és az ujjlenyomatoknak. Az üvegfólia erős és tartós. A 0,3 mm-es vastagságnak köszönhetően szinte észrevehetetlen. Az üvegfólia nem hagy nyomot az eltávolítás után.