Galaxy S9 Plus üvegfólia

Samsung Galaxy S9 Plus kijelzővédő üvegfóliák széles választéka.
Nézet:
Sorrend:
-4%
Elérhető
G75607

Nillkin Amazing 3D CP+ Max teljes lefedettséget biztosító prémium kijelzővédő üvegfólia.

Robbanásgátló 9H keménységű edzett üveg nagy pontosságú német CNC numerikus vezérlőgéppel, finommarásos technológiával készítve. Az ívelt felület teljes mértékben kötődik a telefon képernyőjéhez. Ujjlenyomatmentes oleofób bevonattal, amely ellenáll a zsíros és egyéb szennyeződésnek is. 9H felületi keménység , karcálló. A fényáteresztő képesség akár 99,9%, tökéletesen megőrzi a képernyő tisztaságát. A kijelzővédő Japánból importált AGC edzett üveg. Repedésbiztos él, tükröződésmentes, érzékeny érintés, HD minőség jellemzi a Nillkin Amazing 3D CP+ Max üvegfóliát.

6 490 Ft
6 790 Ft
Kezdete: 2020.07.06 A készlet erejéig!
Elérhető
P5901737890696

Blue Star 5D Full Cover kiváló minőségű edzett üveg, teljes ragasztófelülettel. Ultravékony és észrevehetetlen. 100% -os átlátszóságot biztosít a képernyőn. A magas 9H keménység biztosítja a megfelelő védelmet. Tökéletesen illeszkedik a telefon kijelzőjére, ennek köszönhetően a képernyőt hatékonyan védi a karcolásoktól és sérülésektől. Az üveg az egész felületre ragad, így tökéletesen tapad a képernyőhöz anélkül, hogy levegőbuborékokat hagyna. Az olefób bevonatnak köszönhetően ujjlenyomatmentes. Az üveg kivágásai 100%-ban illeszkedik a kijelzőhöz.

Elérhető
P5901737930415

Full Cover Nano Glass rugalmas 9H keménységű edzett üveg + Pet fólia kombinációja. Hajlított (íves) 5D üvegfólia, mely tökéletesen illeszkedik a telefon kijelzőjére.
A 0.15 mm vastag edzett üveg és PET fólia kombinációja szinte teljesen láthatatlan. Az üvegfólia teljes felületen buborékmentesen ragad.
Az olefób bevonatnak köszönhetően ujjlenyomatmentes.
Az üvegfólia szélei hajlítottak.

Elérhető
P5901737890405

5D Full Glue kiváló minőségű edzett üveg, teljes ragasztófelülettel. Ultravékony és észrevehetetlen. 100% -os átlátszóságot biztosít a képernyőn. A magas 9H keménység biztosítja a megfelelő védelmet. Tökéletesen illeszkedik a telefon kijelzőjére, ennek köszönhetően a képernyőt hatékonyan védi a karcolásoktól és sérülésektől. Az üveg az egész felületre ragad, így tökéletesen tapad a képernyőhöz anélkül, hogy levegőbuborékokat hagyna. Az olefób bevonatnak köszönhetően ujjlenyomatmentes. Az üveg kivágásai 100%-ban illeszkedik a kijelzőhöz.

Elérhető
P5901737912572

5D Mr. A Monkey Glass (Hot Bending) prémium minőségű üvegfólia.

A "Hot Bending" eljárásnak köszönhetően az üvegfólia még jobban ellenáll a karcolásoknak és sérüléseknek. A ragasztó csak az üvegfólia szélén van, nem az egész felületen.

A Hot Bending egy üvegkészítési eljárás, amely során az üvegfólia kétszer van megmunkálva. Az így kapott anyag fokozottan ellenálláó.

A rendkívül alacsony 0,33 mm vastagságnak köszönhetően szinte teljesen észrevehetetlen.Az oleofób bevonatnak köszönhetően ellenáll az ujjlenyomatokkal és szennyeződésekkel szemben.

Elérhető
P5901737948748
Blue Star 3D UV kiváló minőségű edzett üveg UV-ragasztóval. Az üveg tökéletesen ragad a képernyő teljes felületére. A ragasztó 100% -os átlátszóságot biztosít a képernyőn, és nem befolyásolja az érintés tulajdonságait. A készlet minden montázselemet tartalmaz, beleértve az UV lámpát is. A standard expozíciós idő körülbelül 60 másodperc. Legyen különösen óvatos ragasztó alkalmazása esetén, hogy elkerülje a mikrofon és a hangszórók elárasztását.
Elérhető
P5901737886163
HTML KOD>

Az X-One 4D üvegfólia tökéletes védelmet nyújt a mobiltelefon képernyőjén a felső éltől az aljáig, beleértve a kijelző kerekítését is. Kiválóan illeszkedik a kijelzőre, így véd a szennyeződéstől és a portól.


A rendkívül alacsony 0,3 mm vastagságnak köszönhetően teljesen észrevehetetlen és láthatatlan.


Az üvegfólia védi a képernyőt repedések, karcolások és sérülések ellen. Az olofób bevonat a képernyő tisztaságát és az ujjlenyomatokkal szembeni ellenállást biztosítja. A teljes ragasztófelületnek köszönhetően a kiváló tapadás azt jelenti, hogy a fólia alatt nem marad szennyeződés vagy por.


Az készlet tartalmaz egy speciális keretet az üvegfólia megfelelő elhelyezésének megkönnyítésére. A felhelyezés után az üvegfólia tökéletesen tapad a képernyőre.