i-Blason Ares

Supcase Iblsn Ares tokSupcase Iblsn Ares - a Supcase legújabb ütésálló telefontokjainak sorozata beépített kijelzővédő fóliával

Maximális védelmet nyújtanak a telefonok számára. Prémium minőségű anyagok egyedülálló kombinációja minden oldalról rendkívül magasfokú védelmet biztosítanak. A tok kiváló minőségű erős polikarbonátból készül, hőre lágyuló poliuretán hozzáadásával. Ez az anyagkombináció megduplázza a védelem erejét, és képes akár 3 méteres esést is elnyelni. Az előlap egy fejlett "Snap-On" kialakítás, amely egyszerűsíti a felhelyezést, és tartalmaz egy kijelzővédő fóliát amely egy beépített "képernyővédőként" védi a telefon kijelzőjét.

Minden Supcase termék megfelel a MIL STD 810G 516.6 katonai szabványnak!

Nézet:
Sorrend:

Supcase Iblsn Ares - a Supcase legújabb ütésálló telefontokjainak sorozata beépített kijelzővédő fóliával

Maximális védelmet nyújtanak a telefonok számára. Prémium minőségű anyagok egyedülálló kombinációja minden oldalról rendkívül magasfokú védelmet biztosítanak. A tok kiváló minőségű erős polikarbonátból készül, hőre lágyuló poliuretán hozzáadásával. Ez az anyagkombináció megduplázza a védelem erejét, és képes akár 3 méteres esést is elnyelni. Az előlap egy fejlett "Snap-On" kialakítás, amely egyszerűsíti a felhelyezést, és tartalmaz egy kijelzővédő fóliát amely egy beépített "képernyővédőként" védi a telefon kijelzőjét.A tok két rétegű, "PC + TPU" kialakítása, ellenáll minden ütésnek még a szélsőséges esésekben is.A Supcase Iblsn Ares előnye, hogy nemcsak ütésekkel és sérülésekkel, hanem porral szemben is ellenáll!Az tok összes kivágása pontosan megfelel a telefon csatlakozóinak és gombjainak, és ugyanakkor ellenáll az esetleges beázásnak is.

Minden Supcase termék megfelel a MIL STD 810G 516.6 katonai szabványnak!

Jellemzők: 

  • Eredeti Supcase termék
  • Könnyű kompozit szerkezet
  • Beépített kijelzővédő fólia
  • Extrém védelmet nyújt a törésekkel szemben
  • Integrált képernyővédő
  • MIL STD 810G 516.6 szabvány
  • Könnyen felhelyezhető és levehető
  • Eredeti csomagolásban