+36-70/406-8785 | info@anitel.hu

Telefonos ügyfélszolgálat: 10:30-17:30

+36-70/406-8785 | info@anitel.hu

Telefonos ügyfélszolgálat: 10:30-17:30

Telefon üvegfóliák

A kijelzővédő üvegfólia:

A kijelzővédő üvegfólia védelmet nyújt a telefon kijelzőjének sérülése, karcolódása esetleges törése ellen. Webáruházunkban számos üvegfólia tipus megtalálható az olcsóbb síküvegektől a drágább és megbízhatóbb hajlított (3D / 5D / UV) üvegfóliákig.

Webáruházunkban megtalálható üvegfóliák fajtái:

 

Síküveg (2D): Csak a kijelző sík felületét védi. 2016 óta a telefonok kijelzőjének széle már inkább lekerekített, ezért a hagyományos sík üvegfóliák nem érnek ki a kijelzők széléig, így a lekerekített széleket nem védik. Mivel nem érnek ki a kijelző széléig, ezért minden tokkal kompatibilisek, tehát a tok széle nem nyomja fel az üvegfóliát. Könnyű felhelyezni, szorosan tapad a kijelzőhöz. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik tokkal együtt használják telefonjukat és nem szeretnének sokat áldozni a védelemre.

2.5D üvegfólia: Már közel teljes lefedettségről beszélhetünk, mert nemcsak a kijelzőt. A 2.5D üvegfólia csak a szélein lekerekített. A 2.5D üvegfólia végének csak a felülete van lekerekítve, ezért nem hajlik túl a kávákon.

3D üvegfólia: A 3D-s üvegfóliák védik a teljes kijelzőt beleértve a kijelző hajlított élét is.

4D/5D üvegfólia: A 3D-s üvegfóliák továbbfejletsztett változatai még pontosabb illeszkedéssel. Teljes felületen ragadnak (Full Glue).

UV Glass üvegfólia: Ezeknél az üvegfóliáknál a ragasztó az UV lámpa határsára szilárdul meg. Felhelyezés után, de még az UV lámpa használata előtt, lehet mozgatni az üvegfóliát a kijelzőn. Karcos kijelzőre is buborékmentesen felhelyezhető (mivel a nano folyadék a karcos részeket is kitölti). Mindenhol stabil tapadást biztosít a szétterülő, UV lámpával megkötött nano folyadék.

Flexibilis üvegfóliák: Ezek a kijelzővédő fólia a műanyag és az üvegfólia ötvözete, mely egyesíti mind a két típus előnyeit. Hajlékony, rugalmas, megfelelő védelmet nyújt. Szinte törhetetlen.

 

Tovább